Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Kalkoenreepjes metmosterd-dillesaus

Aantal personen: 4

Ingrediënten

350 gr kalkoenschnitzels
1 eetlepel bloem
2 eetlepels bakboter
2 eetlepels olie
3 kleine uitjes
150 gr kastanjechampignons
1 eetlepel honing
1 zakje dillesaus (McGormick)
2 eetlepels Franse mosterd

Bereiden

Vries de kalkoenschnitzels licht in en snijd ze dan in smalle reepjes.
Schep de bloem erdoor.
Verhit de boter en de olie in een diepe koekenpan of wok op halfhoog vuur
en bak de kalkoenreepjes hierin onder af en toe omscheppen (eventueel in
delen) goudbruin.
Halveer de uitjes, snijd in smalle ‘partjes, schep die bij het
kalkoenvlees en fruit ze.
Halveer de champignons, voeg ze toe en bak nog 5 minuten al
omscheppend.
Schep de honing erdoor.
Klop het sauspoeder met de aangegeven hoeveelheid water glad en klop er de
mosterd bij.
Roer dit bij de vleesreepjes en laat de saus al roerend binden.
Serveer met lintmacaroni (en sperziebonen).

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Boemboe Baliikan
Gele mie
Roergebakken paksoi metvarkensvleesreepjes
Bloemkoolroosjes, peultjesen courgette
Gestoomde andijvierolletjesmet shii-takes

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes